10 shenja të dukshme që tregojnë se jeni shtatzënë me vajzë

2018-04-12 në ora 17:24

Nëse jeni duke shpresuar të keni një vajzë, mund të jeni të etur për të ditur gjininë e foshnjës suaj gjatë periudhës së hershme të shtatzënisë.

Ultratingulli është mënyra më e mirë, por kjo nuk është e vetmja. Më poshtë ju sjellim disa mënyra jo shkencore që paraardhësit tanë kanë përdorur me vite për të treguar nëse një fëmijë është vajzë apo djalë.

-Barku lartë, nëse ju duket se po mbani fëmijën tuaj më lartë në mitër, atëherë ekziston mundësia e lindjes së një vajze, transmeton Gazeta Shneta.

-Sëmundja e mëngjesit, sëmundja e tepërt e mëngjesit gjatë shtatzënisë pavarësisht nga tremujori, mund të nënkuptojë se do të keni një vajzë të vogël.

-Shkalla e rrahjeve të zemrës, nëse shkalla e rrahjes së zemrës suaj është më shumë se 140-160 rrahje në minutë, mund të keni fatin të keni një vajzë.

-Zhvendosje e humorit, nëse keni përjetime ekstreme që ndryshon humori juaj, siç është nervozizmi, depresioni dhe zemërimi, atëherë kjo mund të jetë për shkak të asaj që keni një vajzë.

-Ana e gjumit ku ju fleni, nëse fleni në anën e djathtë për pjesën më të madhe të shtatzënisë atëherë mund të keni një vajzë.

-Ngjyra e urinës mund të tregojë seksin e foshnjës, urina me ngjyrë shumë më të verdhë nënkuptonë që keni një vajzë./Gazeta Shneta/