10 ushqimet që duhet t’i shmangni në mënyrë që të mbeteni shtatzënë shpejt

2018-08-11 në ora 17:03

Kur jeni duke u përpjekur për të mbetur shtatëzënë, disa nga zakonet tuaja në mënyrën e jetesës dhe jo vetëm fillojnë të ndryshojnë, pothuajse asgjë nuk është si më parë.

Më poshtë ju sjellim disa nga armiqtë më të mëdhenj të fertilitetit që duhet t’i shmangni në mënyrë aktive derisa jeni duke u përpjekur të konceptoni një foshnje.

Këto mjete përfshijnë: Lubrifikantët vaginalë pastaj ilaçet të cilat mund të rrezikojnë dritaren tuaj pjellore, transmeton Gazeta Shneta.

Kafeina poashtu mund të jetë një ‘vrasës’ i foshnjës suaj të palindur, por ju mund të vazhdoni ta konsumoni atë vetëm nëse merrni sasi të moderuara.

Lloje të tjera përfshijnë: Merkuri(Zhiva) në peshq, alkooli, duhani, disa kimikate për pastrimin e shtëpisë, stresi, tubat e nxehtë gjatë banjës si dhe dyshohet edhe për marihuanën./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.