101 vjeçari e mposhti koronavirusin, ai falenderon gjithë stafin mjekësor

2020-04-12 në ora 13:27

101-vjeçari i falenderoi për herë të fundit stafin mjekësor që u përkujdesën për të gjatë kësaj periudhe të vështirë.

Keith Watson u pranua në Spitalin Alexandra në Redditch për kirurgji muajin e kaluar dhe u testua pozitiv për Covid-19 shkruan sky.news, transmeton GazetaShneta.

“Të kesh hyrë në operacion është një gjë dhe atëherë kur mësuam se ai ishte testuar pozitiv, ne po mendonim më keq … por, ai është i mahnitshëm për moshën e tij.”, tha stafi.

“Faleminderit shumë. Unë vlerësoj çdo gjë që keni bërë për mua.”, i tha ai stafit ./GazetaShneta/