20 gjëra që ndryshojnë në jetën tuaj kur keni një fëmijë

2018-03-09 në ora 13:42

Gjithkush ju paralajmëron se të kesh një fëmijë do të ndryshojë tërë jetën tuaj. Sigurisht, do të keni më pak gjumë dhe shumë më tepër përgjegjësi.

Por, kur qendra e universit tani është vetëm fëmija juaj i ri, atëherë ka shumë gjëra për të festuar:

-Ju zbuloni një forcë të brendshme që nuk e keni kuptuar asnjëherë.

-Ju keni nevojë për më shumë se një orë të relaksoheni, për shkak se fëmija juaj ju bënë të ndiheni shumë i zënë, transmeton Gazeta Shneta.

-Ju i doni dhe respektoni prindërit tuaj në një mënyrë krejtësisht të re.

-Ju asnjëherë nuk mendoni se do të shkoni në shtrat në orën 21.

-Ju shikoni fëmijën tuaj në pasqyrë në vend që ta shikoni veten.

-Sakrificat që bënë për fëmijën, asnjëherë nuk të duken të mëdha.

-Ti e kupton që fëmija ka një veti magjike të ngushëllimit.

Ju tani e kuptoni që të bëni dush është thjesht një luks, ju më në fund do të flisni gjëra që konsideroni të turpshme me familjarët tuaj, sepse ke një fëmijë afër./Gazeta Shneta/