27 lindje u kryen dje në Gjinekologji të QKUK-së

2017-04-04 në ora 08:14

Në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, gjatë ditës së djeshme janë kryer 27 lindje, raporton Gazeta Shneta.

27 nëna kanë sjellë në jetë 11 djem dhe 16 vajza.

Sipas raportit të klinikës, nga të gjitha lindjet, 10 janë kryer me operacion. /Gazeta Shneta/