4 këshilla të dobishme rreth gjumit të foshnjës suaj (VIDEO)

2017-04-29 në ora 19:34

Disa foshnje të sapolindura flenë shumë më tepër se të tjerët. Disa flenë shpesh gjatë natës, ndërsa disa nuk bëjnë gjumë natën për një kohë të gjatë.

Gjumi nuk është një gjendje që mund ta bësh të detyrueshme për fëmijën tuaj. Gjumi duhet të arrijë natyrshëm tek ai. Roli juaj prindëror i prindërve është që të vendosni kushtet që e bëjnë gjumin tërheqës dhe të paraqitni shenja që sugjerojnë një gjumë të rehatshëm./Gazeta Shneta/