40 lindje u kryen dje në Gjinekologji të QKUK-së

2017-05-19 në ora 09:08

Në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, gjatë ditës së djeshme janë kryer 40 lindje.

20 vajza dhe 20 djem janë sjellë në jetë nga nënat në gjinekologji, shkruan Gazeta Shneta.

20 gra kanë lindur me prerje cezariane. /Gazeta Shneta/