5 përdorime të vajit të bebes që askush nuk i di, i dyti do t’iu “çmend”

2018-02-07 në ora 20:38

Kur flasim për estetikë, shumë njerëz menjëherë mendojnë që ajo përfshin vizitën në ndonjë sallon ose ndonjë përbërës të shtrenjtë, por realiteti është ndryshe. Ka më shumë se një zgjidhje që mund të kemi për trupin dhe lëkurën tonë, të cilat mund të jenë shumë më të lira, transmeton Gazeta Shneta.

Ka një produkt që pothuajse gjithkush e ka në shtëpi – vaji i bebes – jo të gjithë e dinë, por ky vaj i mrekullueshëm ka shumë përdorime dhe sot ne do t’ju tregojmë se për çfarë qëllimesh përdorët ai.

Vaji i bebes mund të përdoret për:

  • Shkëlqimin e këmbëve
  • Largimin e kruajtjes tek gratë shtatzëna
  • Largimin e shenjave që shkaktojnë mushkonjat
  • Zbutjen e lëkurës
  • Hidratim