5 pozicione të seksit oral që bëjnë të lehtë arritjen e orgazmës

2018-08-12 në ora 07:57

Nuk ka ndonjë mosrespektim ndaj marrëdhënies së penisit në vaginë, por depërtimi nuk është rruga më e lehtë për një orgazmë për shumicën e grave.

Hulumtimet e vërtetojnë këtë. Në një studim të vitit 2016, gati 70% e grave e përshkruan ‘marrjen me gojë’ si diçka shumë të këndshme. Nuk është e vështirë të mendosh përse.

Mundësia gojore e stimulimit të klitorit direkt është një përfitim; një e treta e grave thanë se ato kanë nevojë për këtë lloj prekjeje për të arritur kulmin, sipas një studimi të vitit 2017 nga Gazeta e Seksit dhe terapisë martesore.

Seksi oral rezulton gjithashtu me lagështi shtesë, dhe pastaj ka ngushëllim fizik për të marrë dhe jo për të dhënë. Nuk është çudi që shumë gra e duan atë dhe pse partnerët e tyre e duan atë.

“Seksi oral përfshin stimulimin e tërthortë dhe të drejtpërdrejtë të klitorit,” thotë psikologu Megan Fleming, PhD, një terapist seksual dhe këshilltar martese në Neë York, transmeton Gazeta Shneta.

Merrni në pozicionin e stilit të përzemërt dhe rrini pezull disa centimetra mbi fytyrën e partnerit tuaj, këmbët tuaja ose përhapen ose shtrëngohen së bashku. “Kjo ju lejon të lëvizni më afër ose më larg dhe të zhvendosni ndjenjën e presionit që mund të ndjeni nga gjuha e tyre”, thotë Fleming.

Në thelb, ju jeni më shumë në kontroll. Plus, “është një stërvitje e madhe e brendshme e kofshës”, shton ajo.

Pozicioni klasik 69 kërkon disa teknika, por fitimi është i madh dhe është emocionuese të jesh në gjendje të kënaqesh partnerin tënd ndërsa ai të kënaq, thotë Fleming.

Pozicioni 69 mund të bëhet në disa mënyra të ndryshme; mashtrimi është gjetja e një poziconi specifik që punon për ju-siç është 69 kur ju jeni në anët tuaja që mbani këmbët e njëri-tjetrit./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.