50 mijë dollarë për t’u bërë njeriu-alien (Foto)

2017-03-06 në ora 10:18

Një i ri ka harxhuar mbi 50 mijë dollarë në operacione plastike për t’u shndërruar në një alien.

22-vjeçari nga Los Angels në SHBA, i është nënshtruar 110 procedurave për t’u shndërruar në një jashtë-tokësor pa gjini.

Ai beson se nuk është as femër e as mashkull dhe synon që në të ardhmen të heqë edhe organet gjenetale për të patur 100% imazhin e një jashtëtokësori, ashtu si edhe perceptohet.