550 pacientë në trajtim në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

2021-05-04 në ora 12:30

Bazuar në raportet e datës 4 maj 2021 nga të gjitha njësitë që trajtojnë pacientë në COVID në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim janë 550 pacientë.

452 pacientë  janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 31 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 417 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 226 pacientë, 13  prej tyre në gjendje të rënduar, 175  të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë dhe 182 me oksigjeno-terapi. /Gazeta Shneta/