6 gjërat që nuk duhet bërë kurrë gjatë ciklit menstrual, e 2-ta do iu habis

2017-08-24 në ora 14:35

Çdo femër gjatë ciklit menstrual, bëhet shumë emocionale, e cila mund të ndikojë në raportin me të tjerët.

Për shkak të këtyre ndryshimeve të humorit dhe ngërweve, ka disa gjëra që ju duhet t’i shmangni gjatë kësaj kohe, transmeton Gazeta Shneta.

Ne kemi përgatitur një listë të gjërave më poshtë, të cilat duhet praktikuar gjatë kësaj kohe.

  • Gatimi
  • Shikimi i komedive romantike
  • Konsumimi i çokollatës
  • Zgjimi nga shtrati
  • Bërja e një dushi
  • Të medituarit