9 arsye krejtësisht normale që foshnjat qajnë

2020-09-05 në ora 18:31

Të gjitha foshnjat kanë arsyet e veta për të cilat qajnë. Ndonjëherë janë thjeshtë se nuk janë rehat me rrobat apo edhe janë të uritur.

Më poshtë mund të gjeni disa arsye që foshnjat zakonisht qajnë:

“Po flas me ty”

Bebet nuk u pëlqen të injorohen, madje edhe mund të mërziten. Jepini asaj një lodër të re, këndojini një këngë ose thjesht merruni me të.

“Ndaloje”

Nga ana tjetër, foshnjat lehtësisht mbivlerësohen. Tërhiquni në një vend të qetë ose mbështilleni atë në mënyrë që ai të ndihet i sigurt.

“Më dhemb barku”

Për të lehtësuar gazin, masazhoni butësisht barkun.

“Kam nevojë për gjum”

Foshnjat sahere kanë nevojë për gjum, qajnë.

“Më vie nxehtë”

Kontrolloni duart dhe këmbët, ballin dhe qafën e tij për të parë nëse ka të nxehtë ose të ftohtë dhe hiqni ose shtoni rroba sipas nevojës.

“Diçka më irriton”

Një etiketë veshjesh ose një copë shumë e ngushtë mund të jetë e bezdisshme. Hiqni gjithçka që mund të jetë irrituese.

“Dhëmbët po më vrasin”

Dhëmbëzat mund të fillojnë herët. Përdorni një gisht të pastër për të masazhuar mishrat e dhëmbëve dhe ofrojini diçka të fortë. /GazetaShneta/