Adoleshentja me 17 ‘këmbë’ të djathta (Foto)

2017-04-10 në ora 19:00

Iona është diagnostifikuar me kancer në moshën 5 vjeçare dhe iu është dashur ta presë këmbën.

Ajo ka treguar se deri më tani ka bërë një koleksion prej “17 këmbësh” të djathta, transmeton lajmi.net

“Tani kam 13 vjet dhe kam 17 këmbë, derisa të mbush 20 vjeç mendoj të kem rreth 100 këmbë”, thotë Iona./Lajmi.net/

_95489338_p04z7xxm