Ambasadorja e Finlandës viziton Klinikën e Kirurgjisë Kardiologjike, ku kanë bërë donacion pak muaj më parë

2018-08-09 në ora 13:11

Pak muaj më parë, Klinika e Kirurgjisë Kardiologjike në Prishtinë ka marrë një donacion në pajisje nga Coxa, Finlandë.

E sot ambasadorja e Finlandës në Kosovë, Pia Stjernvall ka vizituar këtë klinikë, e shoqëruar nga zëvendës-ministri Granit Abdullahu.

Stafi i klinikës i kanë treguar Ambasadores pajisjet në përdorim dhe u shprehën mirënjohës për mbështetjen./gazetashneta