Anketa: Kjo është mesatarja e kohës së një marrëdhënie seksuale

2017-03-20 në ora 11:34

Pasi shumë nga ne nuk hezitojmë ta pranojmë se jemi aktiv, shumë pak prej nesh hezitojmë të flasim më detajisht për kohëzgjatjen e marrëdhënies.

Falë një pyetësori ju mund të kalkuloni se a mund të ju zgjatë një marrëdhënie më shumë se mesatarja, transmeton Gazeta Shneta.

Kompani e lodrave të seksit ‘Lovehoney’ e ka shpërndarë pyetësorin në 4,400 konsumatorët e dyqanit dhe ka gjetur se gati te të gjithë marrëdhënia zgjat rreth 19 minuta, 10 minuta prej të cilave janë paralojë.

Vetëm gjysma e atyre që janë përgjigjur kanë thënë se janë të kënaqur me këtë minutazhë, mirëpo 19% e grave dhe 23% e burrave kanë shprehur dëshirën që kjo minutazhë të jetë më e gjatë.

Qereku i atyre që janë përgjigjur kanë thënë se do të donin që marrëdhënia seksuale të zgjaste për gjysmë orë më shumë më shumë, kurse dy të tretat e atyre kanë thënë se do e zgjasnin minutazhën e marrëdhënies për 15 minuta.

Pyetësori ka zbuluar se çiftet duhet të bëjnë një “quickie” 21% të kohës. /Gazeta Shneta/