Bebja lindi me flokë ngjyrë ari të bardhë, mjekët nuk e dinë arsyen (Foto)

2017-04-10 në ora 17:15

Ndonjëherë ndodh që një lindje të befasojë të gjithë. Ky fëmijë nuk vuan nga ndonjë gjendje e rëndë, as nuk është fare i sëmurë.

Mjekët tregojnë arsyet e dyfishta që mund të kenë qenë. Sipas tyre, është e çuditshme, mirëpo kjo gjë ndodh. Dhe nuk ka të bëjë aspak me albinismin.

Foshnja e quajtur Bence lindi në Hungari.

Njejtë sikurse Bence, edhe kjo vajzë lindi ngjajshëm, mirëpo fakti i ditur ishte se kjo është e tillë për shkak të ADN-së. /Lajmi.net/

white1

white2

white3

white4

white5