Bebja vdes 6 javë pas lindjes, ekspertët e fotografisë i bëjnë një dhuratë babait

2017-03-06 në ora 09:09

Një foshnje 6 javëshe humbi jetën pasi vuante nga një sëmundje. Që kur lindi, vajza nuk kaloi asnjë ditë normale dhe i shëndetshëm, pasi qëndroi gjithnjë me tuba në spital.

Mjekët u munduan ta mbanin në jetë, por gjendja e saj delikate nuk i rezistoi sëmundjes.

Sigurisht, ardhja në jetë e foshnjës ishte një gëzim për prindërit, të cilët e fotografuan fëmijën e tyre edhe pse në spital dhe me tuba për shkak të shëndetit jo të mirë. Kur foshnja vdiq, babai kërkoi nga fotografë ekspertë që të rregullojnë fotografitë, për ta parë të bijën pa tuba, shkruan Express.

Ata u përpoqën që të bëjnë më të mirën e tyre që të plotësojnë kërkesën e babait. Nathan Steffel nga Ohio ishte shumë e pikëlluar që e pa vajzën e lindur me komplikime të shumta fizike.

Në fotot më poshtë do të mund të shihni ndryshimet që kanë bërë ekspertët e fotografisë dhe të artit, duke i dhënë një perspektivë tjetër babait të foshnjës.