Befasia që iu bë kësaj nëne do t’iu bëjë me lot (Video)

2017-05-04 në ora 08:25

Një nënë përjetoi befasinë më të bukur që mund t’i bëhet.

Burri i saj së bashku me vajzën e vogël, organizuar një moment tepër emocionues për nënën, transmeton Gazeta Shneta.

Babai ia dha vajzën një kuti për dhuratë, por në fakt dhurata ishte për nënën.

Vogëlushja e nxjerr unazën nga kutia dhe babai përkulet në këtë moment.

Vajza ia jep unazën babait dhe ky i fundit ia dhuron gruas e cila shpërthen në lot.

Shikojeni videon. /Gazeta Shneta/