Bëjeni këtë veprim pasi të kryhet cikli menstrual, ndihmon në qarkullimin e gjakut të vagjinës

2017-05-07 në ora 16:22

Kjo teknikë mund të aplikohet gjithmonë, dhe më e mira është pas çdo periudhe menstruale.

Natyrisht, nuk është e rekomanduar gjatë shtatzënisë.

Çiklizimi është i suksesshëm nëse trajtimi zgjat mes 20 dhe 45 minuta, dhe sigurohuni që burimi i avullit të mos jetë shumë afër vaginës, në mënyrë që mos të krijoni djegie.

Mund të zgjedhni edhe bimë, por shumica e rekomandojnë kamomil.

Udhëzime:
Në një tas, zini tri litra ujë dhe shtoni çajëra.

Disa çajëra kyçe, përzijini së bashku me ujë për rreth dhjetë minuta dhe pastaj të lejojë të qëndrojë për pesë minuta.

Për të ndihmuar zbatimin e trajtimit, derdheni përzierjen në një tas, pastaj aplikojeni në zonën gjenitale.

Beli duhet të mbështjellet me një peshqir të lagur me ujë të nxehtë.