I bëri vizitë varrit të djalit, u mahnit nga ajo që pa (Video)

2017-04-23 në ora 14:36

Marie Robinson kishte humbur djalin e saj para katër viteve nga kanceri.

Ajo kishte shkuar të vizitojë djalin në përvjetorin e vdekjes  kur ajo e pa një zog i cili qëndronte mbi varrin e djalit, transmeton lajmi.net

Dukej se zogu nuk frikësohej fare, nga që u afrua tek gruaja, iu struk në dorë, pastaj i qëndroi edhe mbi këpucë.

Nëna e pa si shenjë dashurie nga djali i saj, ardhjen dhe sjelljen e këtij zogu.

Shikoni videon për më shumë.