Berisha-Muharremi: Konkurrenca rritë cilësinë, krenare me të arriturat e mia

2018-06-03 në ora 13:14

Rritja e konkurrencës në çdo profesion krahas anëve negative ka edhe anën pozitive për shkak se rritë kualitetin e shërbimit.

Profesoresha Venera Berisha-Muharremi e cila njëherit është gruaja e parë nga Kosova që është profesoreshë në lëminë e Mjekësisë Interno dhe specialistja e parë endokrinologe në vendin tonë.

Ajo në një intervistë të gjatë për KosovaInfo, ka thënë se profesionin e mantel bardhëve e ka pasur qysh ka qenë fëmijë, dhe se ka arritur me shumë sukses t’i kaloj të gjitha sfidat.

Ajo ka numëruar sukseset e saj në lëminë e mjekësisë që prej se ishte studente e deri tek arritja të punësohej në Universitetin e Prishtinës si profesoreshë, duke thënë se ka ndier nevojën e vazhdimit të traditës familjare.

Derisa për profesionin që ajo e ushtron thotë se e gjitha ka të bëjë me atë se çfarë ofron njeriu.

Intervista e plotë në KosovaInfo.