Bërthamat e qershive, të mahnitshme kundër ngërçeve tek bebet

2017-03-28 në ora 15:33

3 mujori i parë i jetës së bebeve shoqërohet me ngërqe të shumta te shumica e bebeve.

Gërrqet zakonisht shfaqen gjatë orëve të pasdites apo natën vonë kjo për shkak se gjatë ditës, bebet konsumojnë më shumë qumësht i cili bënë që ngërqet të shfaqen gjatë orëve më të vona.

Nënat janë gjithmonë në kërkim të metodave natyrale për t’i lehtësuar gërrqet, përveç pikave që përshkruhen për të lehtësuar dhimbjet e barkut.

Bërthamat e qershive janë treguar mjaftë efikase në zbutjen e dhimbjeve të barkut.

Ju duhet që t’i merrni bërthamat dhe t’i lini të thahen pastaj t’i vendosni në një pecetë apo shami të hollë.

Më pas, ngrohni paksa bërthamat në shporet apo diku tjetër dhe vendosni në barkun e bebes.

Për më tepër, bërthamat e qershive mund t’i gjeni edhe në barnatore si dhe rekomandohen në masë të madhe edhe nga mjekët pediatër.