Besi i bën Xhensilës dhuratën perfekte, ka lidhje me vajzën

2018-08-02 në ora 12:11

Besi dhe Xhensila duket se po kënaqen shumë në këto ditë kur po shijojnë muajt e parë në jetën e tyre si prindër të rinj.

E tani Besi është përkujdesur që t’i bëjë një dhuratë bashkëshortes së tij, dhe atë një dhuratë shumë të menduar.

Ai ka porositur një çafore dukati me emrin e vajzës së tyre, Ajkës të shkruar në gurë që shkëlqejnë.

Padyshim se kjo dhuratë dhe ky gjest do t’i pëlqejë shumë Xhensilës./gazetashneta