Binjakët që përqafojnë njëri-tjetrin duke bërë banjo (VIDEO)

2017-07-15 në ora 17:16

Lidhja mes binjakëve është e thënë të jetë si asgjë tjetër, dhe kjo video dëshmon se lidhja e fortë fillon pikërisht që në lindje.

Video e dy foshnjave binjake që përqafohen, ka shkrirë zemrat e të gjithë personave që e kanë parë, duke arritur një numër të lartë klikimesh brenda 10 ditëve.

Imazhet e 2 binjakëve të sapolindur që shtrëngojnë njëri-tjetrin, ndërsa janë duke bërë dush, janë marrë nga një mami franceze e cila ka arritur një rekord pëlqimesh nga njerëz prej gjithë botës.