‘Burri im më thotë që të ndalojë gjidhënien, për të humbur peshë’

2017-11-05 në ora 16:03

Burri i një gruaje dëshiron që të ndaloj së ushqyeri me gji djalin e tyre, me qëllim që të humbas peshë.

“Ai po më rekomandon mua që ta ndaloj gjithënie, pasi që po thotë se po më ndalon procesin e humbjes së peshës.”, tha nëna e cila dëshironte të mbetej anonime, transmeton Gazeta Shneta

Gina Haitidis, e cila ka diplomë në sociologji dhe kriminologji, si dhe master në punën sociale dhe në psikoterapi psikoanalitike të fëmijës, ka dhënë një përgjigje shumë të sofistikuar.

“Unë kam mjaft njohuri nga natyra e këtyre problemeve,” shkroi Gina, “dhe duke u bazuar në atë që keni zgjedhur për të bërë, unë do të thoja se ai është ndoshta i pasigurt për rolin e tij në dinamikën dhe marrëdhënien e familjes suaj”.

Gina përmendi një numër arsyesh të mundshme për sjelljen e burrit. Së pari, ajo sugjeroi se ndoshta reagimi i tij ndodhi për shkak të një përjashtimi të perceptuar nga roli që ai e kishte paraqitur vetë duke luajtur në jetën e djalit të tij.

“Fëmija juaj i tretë është një djalë dhe ai si baba ndoshta ka pasur fantazitë që rrethojnë marrëdhënien që do të kishte me djalin e tij,” shkruan ajo, “Duket (ndoshta sepse djali juaj është akoma shumë i ri) fantazitë e burrit, por ai nuk është. Kjo mund ta bëjë atë disi xheloz dhe të pasigurt.”, përfundoi ajo./Gazeta Shneta/