Buzëqeshja e vajzës lumturia e Vera Grabockës, nënë e bijë si dy shoqe

2018-08-16 në ora 19:52

Ato kanë një marrëdhënie shumë të ngushtë me njëra tjetrën, Vera dhe Linda janë nënë e bijë por raporti i tyre është si shoqe të ngushta.

Edhe përse vajza i ka ikur larg, për Verën dhe Timon Linda mbetet personi më i rëndësishëm në jetën e tyre. Së fundmi nga fotografitë e postuara në rrjetin social Instagram shihet se Vera Graboca është duke kaluar disa ditë pushimi pranë vajzës së saj në Amerikë.

“Buzëqeshja e saj, lumturia ime”, – ka shkruar Vera në mbishkrimin në fotografinë e publikuar ku duken që të dyja për mrekulli./Gazeta Shneta/