Çfarë fshihet pas puthjeve në ëndërr?

2017-03-17 në ora 09:11

Sipas ekspertëve, nëse shikoni në ëndërr sikur po puthni dikë në buzë, tregon një komunikim shpirtëror.

Një puthje në buzë mund të interpretohet si një mënyrë paralajmëruese për nënshkrimin e një marrëveshjeje.

Nëse shikoni se po puthni partnerin e dikujt tjetër, tregon dëshirën tuaj për të pasur një lidhje të re.

Nëse po puthni dikë që nuk pëlqeni, do të thotë se në jetën tuaj është dikush që po ju shtyn të bëni diçka që nuk dëshironi ta realizoni. Pra dikush po ju bën presion.

Nëse po shikoni veten tuaj duke u puthur në puthje franceze, tregon se ju keni nevojë të shprehni emocionet tuaja më shumë dhe të rrisni pasionin në lidhjen tuaj nëse keni.