Çfarë ndodh me trurin dhe trupin tuaj nëse nuk bëni gjumë mjaftueshëm? (Video)

2017-04-15 në ora 08:39

Ne të gjithë kërkojmë të përpiqemi dhe të nxjerrim maksimumin nga dita jonë, duke shtrydhur në një orë shtesë këtu dhe atje.

Por nuk ka asgjë më kritike për shëndetin tuaj sesa të fitosh sasinë e duhur të gjumit rregullisht.

James E. Gangwisch, një profesor asistent në Universitetin Kolumbia dhe ekspert i gjumit, zbulon se sa privimi i vazhdueshëm i gjumit ndikon në shëndetin tuaj shkruan Business Insider, transmeton Gazeta Shneta.