Çfarë ngjyre kanë këta fustana? Ky iluzion i çuditshëm optik i ka lënë njerëzit të habitur (VIDEO)

2017-05-07 në ora 14:04

A është fustani blu dhe zi apo të bardhë në të ari? Është një debat që ka vazhduar për dy vjet – dhe shkaktoi argumente të panumërta.

Pikërisht kur menduam se do të zgjidhnim misterin, një tjetër iluzion optik ka filluar të qarkullojë në internet.

Videoja e çuditshme përmban dy veshje – një e zezë në të kaltër dhe një tjetër që është e verdhë në të bardhë.

Por kur një segment nga veshja në anën e majtë tërhiqet, ngjyrat duket se ndryshojnë plotësisht.

Shikojeni videon për të ditur më tepër rreth këtij iluzioni optik.