Çifti janë prindër të këtyre 3 palë binjakësh, të gjithë kanë të njëjtën ditëlindje (Foto)

2017-04-22 në ora 16:54

Carrie dhe Craig Kosinski, prindërit e tre grupeve të binjakëve nga Wisconsin, duke shënuar të gjashtë ditëlindjet e fëmijëve të tyre në të njëjtën ditë është një bekim, sipas tyre.

Katër vjet më parë, çifti adoptoi binjakët e mikeshës së Carrie. Pastaj, një vit më vonë, i njëjti mik e pyeti nëse dëshironin të adoptonin binjakët e saj më të vjetër, dhe ata pranuan. Së fundi, në vitin 2016, Carrie lindi një grup vajzash binjake, Clarissa dhe Carraline, shkruan FitPregnancy, transmeton Gazeta Shneta.

Që të gjashtë fëmijët kanë ditlindjen më 28 Shkurt./Gazeta Shneta/