Cigare me bollëk në Klinikën e Mushkërive në QKUK (VIDEO)

2017-03-19 në ora 16:02

Papastërtia në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës vazhdon të jetë një nga problemet më të mëdha që ka ky institucion shëndetësor.

Këtë e tregon edhe një video e dërguar në Zyra e Ankesave, në të cilën shihen shumë cigare dhe qebapë cigaresh të hedhur para hyrjes së Klinikës së Mushkërive, shkruan Gazeta Shneta.

Edhe pse në dorë shkruan se ndalohet pirja e duhanit rreptësisht, para derës gjendja është si më poshtë. /Gazeta Shneta/

VIDEO – Prishtinë, Klinika e Mushkërive në gjendje të keqe.

Posted by Zyra e Ankesave on 16.03.2017