Çka ndodh nëse shihni në ëndërr abortin?

2017-03-08 në ora 18:04

Shpjegimi i ëndrrave është një lëmi që intrigon çdo njeri e veçanërisht një nënë shtatzënë e cila kalon momente emocionale.

E, një nga ëndrrat më të këqija që nënat shtatzënë mund të shohin është aborti i padëshiruar, shkruan Gazet Shneta.

Gjithsesi, mos u bëni merak. Sipas astrologjisë, kjo është një gjë e mirë. Gratë shtatzëna që shohin në ëndërr abortin do të kenë lindje të lehtë dhe të mirë.

Në anën tjetër, femrat që nuk janë shtatzënë dhe shohin ëndrra sikurse abortojnë, do të kenë hidhërime të mëdha.