Dhimbjet vaginale gjatë shtatzënisë, simptomat që asnjëherë nuk duhet t’i injoroni

2018-05-11 në ora 10:10

Shumë gra shtatzëna përjetojnë dhimbje të mwdha në vaginë gjatë shtatzënisë.

Në shumicën e rasteve është normale që gratë shtatzëna të përjetojnë dhimbje dhe madje edhe dhimbje të madhe në zonën e tyre vaginale, zakonisht duke filluar rreth tremujorit të dytë.

Lajm i mirë është se këto dhimbje janë rrallë një shenjë e një problemi serioz. Ata zakonisht shkaktohen nga shtrirja e ligamenteve dhe presioni nga fëmija juaj në rritje në legen, transmeton Gazeta Shneta.

Këto lloj dhimbjesh zgjasin vetëm disa sekonda. Ata nuk duhet të zgjasin për periudha të gjata kohore.

Dhimbja vaginale gjatë shtatzënisë është zakonisht për shkak të zomws vaginale duke u bërë gjithnjë e më shumë me gjak./Gazeta Shneta/