Disa gjëra që duhet t’i shmangëni pas lindjes

2018-10-23 në ora 14:30

Kur data e lindjes tuaj po afrohet fillojnë të shfaqen edhe disa emocione dhe gjithashtu ju filloni të bëni gati edhe qesen tuaj me gjëra që do iu nevojiten në spital transmeton Gazeta Shneta.

Gjithashtu ju gjatë lindjes është normale të keni një person pranë vetës por zgjedhja më e mirë është bashkëshorti juaj sepse po sa ti edhe ai është i emocionuar .

Gjithashtu është shumë e natyrishme që nënat të kenë dëshirë të ndajnë më shumë kohë me foshnjën sesa me njerëzit që vijë ta vizitojnë dhe ju duhet ta kuptoni.

Nëse një nënë ka lindje me prerje cezariane atëherë është shumë keq nëse ka shumë vizitorë sepse kjo gjë mund të jetë e keqe për plagën./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.