Disa gjëra që iu nevojiten nënave gjatë dhënies së gjirit

2018-10-12 në ora 04:02

Simptomat e shtatzënisë nuk janë të lehta për t’u përballur me çdo matje. Gratë shtatzëna shpesh gjejnë ngushëllim duke u kujtuar se si do të jenë pas lindjes transmeton Gazeta Shneta.

  1. Krem kundër dhimbjes

 

Mund të ndodh që gjiri juaj të lëndohet duke e ushqyer foshnjë, gjithashtu ka raste kur edhe rrjedhin gjak përdorimi i këtij kremi lehtëson dhimbjen dhe po thuajse e shëron gjirin.

  1. Rrobat

Rrobat më të përshtatshme gjatë ushqyerjes së foshnjës janë një pëlhurë e lehtë që nuk iu irriton as juve e as foshnjën.

  1. Pompat e gjirit pa duar

Ndonjëherë gjatë natës po thuajse disa nëna e kanë të vështirë të zgjohen kështu që një pomb është ideale për zgjedhjen e problemit./Gazeta Shneta

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.