Disa gjëra të frikshme gjatë ultratingujt që janë plotësisht normale

2018-10-16 në ora 20:10

Ultratingujt janë gjëja më e mirë për një nënë, por ndonjëherë skanimi për shkak të pozicionit të foshnjës mund të jetë shqetësuese për ju transmeton Gazeta Shneta.

  1. Diçka si një djall i vogël

Shumë prindër flasin për një rast të veçantë ku të vegjlit e tyre  kthyen fytyrën në drejtim të shkopit të ultrazërit, duke u dukur si një lloj djalli i vogël. Nëse kjo ju ka ndodhur, mos u shqetësoni. Kjo në të vërtetë nuk tregon ndonjë problem në lidhje me foshnjën e bukur që do të lindësh.

  1. Nuk duket vërtet si një fëmijë

Për këtë, mediat mund të fajësohen deri në një farë mase. Të gjithë filmat dhe shfaqjet televizive na japin këtë pritje joreale se ultratingulli juaj i parë do të jetë përvoja më e çuditshme ndonjëherë. Por, është shumë e zakonshme që foshnjat të duken si një njollë e njeriut në skanimet e para. Sidomos, nëse skanimi ndodh diku rreth javës së tetë apo më shumë.

  1. Shtrirë në një pozicion të pazakontë

Pas shikimit të të gjitha këtyre shfaqjeve televizive dhe filmave, mund të prisni që foshnja juaj e vogël të shtrihet vetëm në shpinë dhe të thithë gishtin me qetësi. Por, kjo nuk është gjithmonë rastësi. Ndonjëherë, do ta gjeni atë të shtrirë në bark. Ndonjëherë ju mund ta shihni fëmijën tuaj të kryejë këto lëvizje të çuditshme. Pra, ka shumë pozicione që mund ta gjeni foshnjën tuaj, përveç asaj që pritet zakonisht./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.