Disa mënyra për të parashikuar gjininë e foshnjës suaj

2018-09-13 në ora 11:58

Gjithmonë gratë shtatzënë dhe rrethi i tyre familjar mendoj se foshnja do jetë djal apo vajzë, më herët kanë bërë edhe shume parashikime gratë më të moshuara, por nuk është ditur se a janë të sakta a po jo trasnmeton  Gazeta Shneta.

  1. Godtijet e larta ose të ulta:

Nëse goditjet jenë më të larta, ka gjasa që të mbani një vajzë. Nëse goditja është e ulët, mund të mbani një djalë.

  1. Dëshira e ëmbël ose e thartë:

Dëshira për ëmbëlsirat mund të jetë një tregues i të qenit një vajzë e vogël, por një mall për të tharta mund të jetë një tregues i një djali.

  1. Bukuria në kohën e shtatzënisë:

Ata thonë se një vajzë e vogël ka të ngjarë të vjedhë bukurinë tuaj. Pra, nëse e humbni shkëlqimin dhe bukurinë që do të keni gjatë shtatzënisë, ka gjasa që të keni një vajzë. Por nëse lëkura juaj është plotë shkëlqimë dhe ju dukeni më e bukur se zakonisht, mund të prisni një djalë.

  1. Sëmundjet në mëngjes:

Nëse keni ndjerë më shumë të përzier gjatë tremujorit të parë, do të keni një vajzë. Nëse nuk keni të përziera, atëherë keni një djali!

  1. Duart e butë ose të thara:

Nëse keni duar të buta atëherë keni një vajzë por nëse duart tuaja janë të thara keni një djali.

  1. Pozicioni i gjumit:

Nëse fle në të djathtën tënde, mund të prisni një vajzë. Nëse fle në anën tuaj të majtë, ka shumë të ngjarë të kesh një djalë./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.