Disa nga përfitimet që mund të sjellë tek fëmija juaj të ushqyerit me gji

2017-04-15 në ora 17:19

Dihet se të ushqyerit me gji sjell më shumë përfitime në organizmin e fëmijës tuaj se sa të ushqyerit me metoda tjera.

Të ushqyerit me gji mund t’i mbys bakteret në organizmin e fëmijës, të cilat mund të shkaktojnë mastitin, sëmundje kjo që njihet si inflamacion i qelizave të gjirit shkruan Fit Pregnancy, transmeton Gazeta Shneta.

Përfitim tjetër është përshpejtimi i procesit të shërimit ndaj infeksioneve bakterale.

Mbi të gjitha, kuron edhe konjuktivën, gjendje kjo e cila kategorizohet tek sëmundjet e syrit, duke e shtresuar indin e hollë mbi pjesën e bardhë të syrit dhe linjat brenda qepallës./Gazeta Shneta/