Doni djalë apo vajzë? Dy rregulla seksuale se si ta arrini

2017-03-08 në ora 12:44

Meshkujt shqiptarë janë të fiksuar pas faktit që fëmija i parë duhet të jetë patjetër djalë, një traditë kjo e trashëguar ndër vite.

Por nënat duan më shumë një vajzë megjithëse i duan njëlloj krijesat e tyre.

Por një studim që ka zgjatur për shumë vite në Britaninë e Madhe sugjeron disa hapa të thjeshtë që do t’iu bëjnë të mundur të keni atë që dëshironi, pra një djalë ose një vajzë.

Sipas studimit më shumë femra kanë lindur gjatë kohës së stresit, pra sa më shumë të jeni të stresuar aq më shumë ka mundësi që të bëheni prindër i një vajze.

Për të pasur një djalë duhet që të bëni sa më shumë seks.

Seksi i shpeshtë ka sjellë lindjen e një numri më të madh meshkujsh.

Studimi përfshiu thuajse gjithë Europën dhe përfshin periudhën që para Luftës së Dytë Botërore dhe deri në ditët e sotme.

Sipas studimit lindshmëria binte ndjeshëm pas 35-viteve të femrat dhe studimi sugjeron që femrat të bëhen nëna midis moshës 25-35 vjeç.