Dr. Anthony Cooke

Drejtor Ekzekutiv i CCL UK

Stafi Drejtues Mjekësor i Laboratorit Cambridge

Cambridge Clinical Laboratories në Kosovë dhe Shqipëri, janë degët e Cambridge Clinical Laboratories UK, një nga laboratorët më të dedikuar ndaj cilësisë dhe inovacionit në botë, me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.

“Të përkushtuar ndaj cilësisë.

Të përkushtuar ndaj jush!”

Ky slogan është synimi i secilit prej antarëve të CCL.

Ne i vlerësojmë njerëzit më të cilët punojmë, si themelin e suksesit tonë në diagnostikë.

Kjo fillon që nga Bordi drejtues mjekësor i CCL, të cilet janë të gjithë mjek të suksesshëm, me integritet dhe që duan të bëjnë diferencën në punën e tyre.  Ne jemi të dedikuar në zhvillimin e vazhdueshëm profesional të specialistëve tanë, duke e mbështetur këtë me trajnime dhe konferenca. Kjo në mënyrë që ne gjithmonë të sjellim teknologjitë dhe metodat më të reja mjekësore tek pacientët tanë.

Biografia:

Dr. Anthony Cooke CEO UK

Drejtor Ekzekutiv i CCL UK

Konsulent mjekësorë i rrjetit te laboratoreve Cambridge

Dr. Tony do te jete ne krye te procesit te zgjerimit te degeve te CCL ne bote.

Dr. Tony ishte anëtar themelues i Lab 21 në vitin 2005. Me përvojën gati 40 vjeçare në industrinë e diagnostikimit dhe besnikërinë ne marrëdhënien e tij me kompaninë, ai është personi i përsosur për të udhëhequr perpara CCL-në.

Dr. Tony po kërkon të nxisë inovacionin diagnostik, të zhvillojë marrëdhënie me kompanitë diagnostikuese dhe farmaceutike dhe të zgjerojë ofertën për NHS. Gjatë vitit 2020, Toni ishte një mbështetës dhe këshilltar kryesor i Rrjetit të Testimit të Vullnetarëve për COVID-19.

Tel: 038776757

Email: [email protected]

Social: Facebook

Postimet