Dr. Arsim Berisha emërohet zv.ministër i Shëndetësisë

2021-04-23 në ora 14:05

Kryeministri Albin Kurti ka njoftuar se ka emëruar Arsim Berishën në pozitën e zëvendësministrit të Shëndetësisë.

Berisha është specialist i mjekësisë familjare dhe ka mbajtur pozitën e Kryeshefit të Departamentit në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prizren.

Berisha është zëvendësministri i dytë në MSH, pas emërimit të epidemiologes Dafina Gexha. /Gazeta Shneta/