Dr. Astrit Ajeti

Doktor i Mjekësisë

Dr. Astrit Ajeti është drejtor në laboratorin “EuroLab” i cili ndodhet në terminalin e vjetër në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Ajeti mban titullin Doktor i Mjekësisë diplomuar në Universitetin e Prishtinës në vitin 2002. Ai poashtu ka trajnime dhe përvojë në menaxhimin shëndetesorë dhe titullin Master ne Diplomacinë Shëndetësore Globale (DShG).

Biografia:

Dr. Astrit Ajeti mban titullin Doktor i Mjekësisë diplomuar në Universitetin e Prishtinës në vitin 2002.

Titujt Master dhe trajnimet tjera:

– Design, Management & Evaluation of the Projects, (CARE Int.) 2000;

– Public procurement procedures- Central Fiscal Authority 2001;

– Training on Public Procurement- IAPSO, Copenhagen 2002;

– Training on Administrative Procedures,- OSCE, Rome, Italy, 2002

– Certificate from Public Procurement regulatory Body Seminar –Ministry of Finance and Economy, World Bank and European Directive, Pristine 2003;

– Management skills- delegation, assessment & training, KIPA-2003;

– Behavioural and Communication skills, Prishtine- Dr.Richard Stredwick;

– Flagship Course provided Harvard School staff, Prishtine;

– PRINCE 2- Meven Training, London 2004,attended

– Health Management – Master Program-attended;

– Business Opportunities in the Technical Assistance Projects of the Europe Aid Program and Development Opportunities in the 7th Framework Program of the European commission (FP7), October 2009, Athens, Greece.

– Master On Diplomacy and International Affairs, 2015/16 Global Health Diplomacy:  thesis candidate

– Pan National Economic Forum of the Albanian Diaspora, New York, USA, 2016

Tel: 049303060

Email: [email protected]

Web: eurolab-ks.com

Postimet