Dr. Jerina Rama

Doktor i Mjekësisë, Marrëdhënie me publikun

Stafi Drejtues Mjekësor i Laboratorit Cambridge

Cambridge Clinical Laboratories në Kosovë dhe Shqipëri, janë degët e Cambridge Clinical Laboratories UK, një nga laboratorët më të dedikuar ndaj cilësisë dhe inovacionit në botë, me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.

“Të përkushtuar ndaj cilësisë.

Të përkushtuar ndaj jush!”

Ky slogan është synimi i secilit prej antarëve të CCL.

Ne i vlerësojmë njerëzit më të cilët punojmë, si themelin e suksesit tonë në diagnostikë.

Kjo fillon që nga Bordi drejtues mjekësor i CCL, të cilet janë të gjithë mjek të suksesshëm, me integritet dhe që duan të bëjnë diferencën në punën e tyre.  Ne jemi të dedikuar në zhvillimin e vazhdueshëm profesional të specialistëve tanë, duke e mbështetur këtë me trajnime dhe konferenca. Kjo në mënyrë që ne gjithmonë të sjellim teknologjitë dhe metodat më të reja mjekësore tek pacientët tanë.

Biografia:

Dr. Jerina Rama

Doktor i Mjekësisë, Marrëdhënie me publikun

Medical Doctor, MD• Cambridge Clinical Laboratories • Prishtine, Kosovo

Përvoja

November 17–November 18 – Medical Ethics and Human Rights Assistant on External Affairs • EMSA (European Medical Student’s Association) • Brussels, Belgium

June 19 – Student TASKFORCE• SESAM (Society in Europe for Simulation Applied in Medicine) • Glasgow, Scotland

Edukimi

Doctor of Medicine, MD – Faculty of Medicine, University of Prishtina, Prishtine, Kosovo, Graduated: March 2021

Summer School of Vaccinology Diploma – University of Antwerp – Faculty of Medicine & Biomedical Sciences, Antwerp, Belgium, 2018

Trajnime

ZIMS`14 (Zagreb International Medical Summit)

Zagreb, Croatia 2014

Congres of Biomedical Science

Tirana, Albania 2014

International Medical Scientific Congress

Ohrid, North Macedonia 2016

Member of Organizing Committee” – EMSA Autumn Assembly`16

Prishtina, Kosovo 2016

EMSA (European Medical Students’ Association) Spring Assembly´17

Ljubljana, Slovenia 2017

European Week of Ethics (European Medical Students’ Association)

Istanbul, Turkey 2018

European Medical Students’ Association (EMSA) Spring Assembly – Disaster Medicine

Ohrid, Macedonia 2018

European Medical Students’ Association (EMSA) Autumn Assembly – eHealth

Cluj-napoca, Romania 2018

European Airway Management Society (EAMS) Workshop

Prishtina, Kosovo 2019

Annual Meeting of SESAM – Society in Europe for Simulation Applied to Medicine

Glasgow, Scotland 2019

Publikime

Mbikqyrja e pershkrimit te antibiotikeve dhe perdorimi i tyre ne Njesite e Kujdesit Intenziv

Universiteti I Prishtines, Fakulteti I Mjekesise, 2020 Co-Autore.

 

Tel: 038776757

Email:

Social: Facebook

Postimet