A duhet ta zgjoni beben tuaj nga gjumi për t’ia ndërruar pelenat? Ja përgjigjja

2017-07-26 në ora 14:44

Kjo dilemë e parashtruar nga Baby Center, ka marrë shumë reagime nga nënat.

Një ndër pytjet e cila ishte më e zakonshme ishte: Por çka nëse keni shpenzuar orë deri sa e keni vurë në gjumë beben?

Një komentuese sugjeroi se ju mund t’ia ndërroni pelenën fëmijës pa e zgjuar atë.

Por, sipas sugjerimit dhe eksperiencës së nënave nga Baby Center, kjo funksionon vetëm me foshnjat që janë të vogla, e jo me bebet që kanë më shumë se 1 vit, raporton Gazeta Shneta.

Mirëpo, një rekomandim i përgjithshëm që po jipet nga të gjitha nënat është se ju duhet ta zgjoni beben për t’ia ndërruar pelenat, me qëllim që ai të mos përfitojë skuqje apo të mbajë erë të keqe./Gazeta Shneta/