Dy nëna lindin fëmijë binjakë brenda dy ditësh në ‘European Clinic’

2022-01-21 në ora 22:53

Dy nëna fatlume kanë sjellë në jetë fëmijë binjakë në klinikën e specializuar për gjinekologji dhe obstetrikë ‘European Clinic Kosova’.

“Dje Spitalin tonë erdhën në jetë binjakët Priam dhe Hektor ndërsa sot ju bashkuan binjakët Levik dhe Lunik”, thuhet në njoftimin e klinikës.

Të dy nënat kanë lindur binjakë të gjinisë mashkullore dhe i kanë pagëzuar me emrat Levik dhe Lunik, si dhe tjetra Priam dhe Hektor. /Gazeta Shneta/