E dashur bija ime: Ne nuk mund të jemi shoqe, të paktën jo për këto vite

2018-08-17 në ora 15:09

Nuk ishte e lehtë që të mos isha mikja jote në vitet e para të rritjes tënde. Nëse do të kisha lejuar që të haje çdo gjë që kishe dëshirë të luaje, ndoshta mund të kishe vdekur.

Në vend të kësaj, bëra çmos për të siguruar rutinën dhe strukturën që ti dëshiron, sepse të dua ty dhe motrën tënde më shumë se çdo gjë.

Ndonjëherë ke qenë një problematike e vërtetë. Unë nuk mendoj se ti duhet të jesh e tillë, por ja që ishe. Gjithmonë kemi punuar së bashku, sepse të kam dashur pa kushte dhe ju jeni të varur nga unë për të mbijetuar. Pas një copë shtegtimi ose dy, kuptova se nuk do t’ju lejoj të jetoni versionin tuaj të jetës tuaj më të mirë. Pra, ne shkuam si nënë dhe vajzë për disa vite.

Unë të dua, natyrisht. Por ne filluam që në të vërtetë të gëzohemi duke bërë të njëjtat gjëra së bashku. Nëse do të ishe një grua në moshën 30-vjeçare, do të kishim një drekë ku do të porosisnim ëmbëlsirë të dyfishtë, do të flasim për librat që po lexojmë dhe vendet ku kemi udhëtuar dhe për sportet, transmeton Gazeta Shneta.

Ti tani je 8 vjeç, kështu që është më e mira të kesh një torte të Harry Potter mbi tortë.

Ndonjëherë nuk është e vështirë të jesh miku yt. Kur ti kërkon fetën e dytë të tortës, unë jam duke menduar, “Sigurisht, është çokollata!”

Ne nuk jemi miq, të paktën jo ende. Si nëna juaj, është detyra ime t’ju ndihmoj të bëheni një person më i mirë duke korrigjuar disa nga gabimet që ju vijnë nga natyra. E di që do ta bëjë jetën më të lehtë nëse mund të mësosh nga vitet e gabimeve të mia.

Unë e di që do të mërzitesh ndonjëherë, pavarësisht nga ajo që them. Unë nuk jam duke u përpjekur për të ju lënë pezull. M’u deshën disa dekada për të arritur në këtë version pak më pak të gabuar të vetes time jo-akoma më të mirë.

Unë shpresoj që duke qenë nëna juaj dhe jo shoqja juaj, unë mund të tregoj se ku mund të vendosni kufijtë e kuq derisa të keni përvojë të mjaftueshme për ta bërë atë vetë./Gazeta Shneta/