E mrekullueshme, nëna transformon vogëlushen gjatë gjumit (Foto)

2017-03-24 në ora 20:51

Kur dy pasionet më të mëdha në jetë i vë në “shërbim” të njëra tjetrës arrin vërtet “mrekulli”.

Një nënë e re, Laura Izumikawa ka arritur të shndërrohet në sensacionin më të fundit në mediat online fare kreativitetit dhe pasionit për fotografinë.

Image result for Laura Izumikawa BABY

Ajo ka shndërruar kohën e gjumit të vajzës së saj në një kohë argëtimi dhe kreativiteti.

Gjatë kohës që vajza e saj flinte, ajo arrinte ta shndërronte vogëlushen e saj në personazhe të ndryshme dhe duke përfituar disa fotografi të cilat përcjellin paqe dhe lumturi për çdo shfletues të medias online.

Image result for Laura Izumikawa BABY

Image result for Laura Izumikawa BABY