E pabesueshme: Mora vesh që isha shtatëzënë, dhe linda vetëm 16 minuta më vonë

2017-11-19 në ora 10:59

Kjo nënë tregon se djali i saj Charlie ishte një ‘surpirzë’ për shkak se nuk e denim që ishte duke ardhur në jetë.

Ajo nuk kishte ide që ishte shtatëzënë, dhe thotë se nuk kishte asnjë simptomë të shtatëzanisë, madje ajo humbi në peshë.

Ndërsa gjatë një dite gjendja e saj shëndetësore përkeqësohet, njerka e dërgon në spital por ajo thotë se gjëja e fundit që mendova ishte për shtatëzani.

Por pasi shkuan në spital mjeku i tregoi se ishte duke pritur një fëmij pasi i bëri një ultrazë.

Ndërsa reagimi i njerkës ishte shumë i keq dhe duheshin dy mjekë që ta ndalnin atë pasi ajo mendonte se unë isha e pamoralshme.

Derisa unë po shtyja që të lind beben, isha në një gjendje të dehur.

Pas lindjes, ajo u bëri një surprizë edhe fëmijëve të tjerë të saj, që do ta kishin një vëlla tjetër.

Mirëpo si ndodhi e gjithë kjo?

Ajo mendon se ishte për shkak të placentës dhe nuk e kishte ndjerë lëvizjen e foshnjës.

Ndërsa nëna dhe fëmija gëzojnë shëndet të mirë.