E tmerrshme se si i pagëzon fëmijët një kryepeshkop në Gjeorgji (Video)

2017-04-05 në ora 13:32

Një kryepeshkop ortodoks në Gjeorgji ka ngjallur zemërim të madh në rrjetet sociale pasi metodat e tij të dhunshme të pagëzimit të foshnjave u shfaqën përmes disa videove.

Patriarku i kishës ortodokse gjeorgjiane, Ilia II është filmuar teksa i rrotullonte me forcë dhe i përplaste me shpejtësi në kazanin me ujë të bekuar foshnjat  gjatë festimit të djeshëm të Epifanisë.

Sipas Euroneës, patriarku ka pagëzuar 780 foshnja gjatë ceremonisë në Tbilisi duke përdorur metodën mizore.